Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Presentpåse för flaskor

Praktisk flaskpåse av 100 % bomull (Fairtrade-certifierad). Märke: Westford Mill

Presentpåse för flaskor
svartnatur

Glöm omständliga pappersförpackningar. Flaskpåsen av 100 % bomull (Fairtrade-certifierad) är det perfekta alternativet för små presenter till bröllopet eller jobbjubileet, som reklampresent eller tilltalande dekoration i vinstället.

  • Flaskpåse av 100 % bomull
  • Fairtrade-certifierad
  • Handtag ca 30 cm
  • För flaskor upp till 1,5 l
  • Hållbar vikt: 407 g/m²
  • Material: 100 % Fairtrade-bomull
  • Märke: Westford Mill

Designa Presentpåse för flaskor

Designa Presentpåse för flaskor med eget tryck

Designa presentpåse för flaskor med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en presentpåse för flaskor med tryck precis som du önskar.

Designa egen Presentpåse för flaskor

Designa din egen presentpåse för flaskor med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade presentpåse för flaskor med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv kläder med eget tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Väskor och ryggsäckar

Väskor och ryggsäckar med egen text och bilder. Designa presentpåse för flaskor enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt presentpåse för flaskor med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress