Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT
Poster 60x90 cm

Poster 60x90 cm

Poster 60x90 cm (stående format), tryckt på sidenmatt fotopapper.

Poster 60x90 cm
vit

Inget gör rum så inbjudande som en snygg poster, som uttrycker din livskänsla. Häng upp, må bra.

  • Material: sidenmatt fotopapper
  • Stående format
  • 240 g/m²
  • Mycket skarpt tryck med levande färger
Observera: För postrar är inte express- eller premiumleverans möjlig.

Designa Poster

Designa Poster med eget tryck

Designa poster 60x90 cm med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en poster med tryck precis som du önskar.

Designa egen Poster

Designa din egen poster 60x90 cm med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade poster 60x90 cm med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv kläder med eget tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Designa poster

Designa poster med egen text och bilder. Designa poster 60x90 cm enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt poster med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress