Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT
Nallebjörn

Nallebjörn

Nallebjörn med ljus, mjuk päls, klädd i en T-shirt, 100% polyester. Märke: Minifeet

Nallebjörn
marinblåvitsvartrödkungsblå

Gosedjur, bästa vän eller trogen prydnad på sängen – det söta mjukdjuret med T-shirt tar emot både stora och små som älskar att mysa med öppna armar.

  • Påsydda knappögon av plast
  • Sammetsmjuk plyschpäls
  • Höjd sittande: 20 cm (med öron)
  • Vikt: 77 g
  • Material: 100% polyester

Designa Nallebjörn

Designa Nallebjörn med eget tryck

Designa nallebjörn med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en nallebjörn med tryck precis som du önskar.

Designa egen Nallebjörn

Designa din egen nallebjörn med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade nallebjörn med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv nallebjörn med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Mjukdjur

Mjukdjur med egen text och bilder. Designa nallebjörn enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt nallebjörn med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress