Musmatta (liggande format)

Musmatta (liggande format)

Musmatta med halksäker undersida. Mått: 23 x 19 x 0,3 cm.

Musmatta (liggande format)
vit

Varje mus behöver sin plats. Ge den ett hem på denna musmatta, som underlättar precis styrning och klickande och skonar din skrivbordsyta. Varje mus behöver sin plats. Ge den ett hem på denna musmatta, som underlättar precis styrning och klickande och skonar din skrivbordsyta.

  • Vit yta med fin struktur för detaljrika motiv
  • Halksäker svart undersida av skumgummi
  • Mått: 23 x 19 x 0,3 cm
  • Flexibelt material som håller länge: 90 % gummi, 10 % polyester

Designa Musmatta (liggande format)

Designa Musmatta (liggande format) med eget tryck

Designa musmatta (liggande format) med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en musmatta (liggande format) med tryck precis som du önskar.

Designa egen Musmatta (liggande format)

Designa din egen musmatta (liggande format) med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade musmatta (liggande format) med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv musmatta (liggande format) med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Övrigt

Övrigt med egen text och bilder. Designa musmatta (liggande format) enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt musmatta (liggande format) med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress