Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

MiniFeet® noshörning Svea

Supermjukt gosedjur i form av en noshörning med mini-T-shirt av 100 % polyester. Märke: MiniFeet®

MiniFeet® noshörning Svea
marinblåvitsvartrödkungsblå

Mjuk på utsidan, mjuk på insidan. Svea, den fluffigaste noshörningen av alla, kan knappt vänta på att få lära känna dig. Särskilda kännetecken är att den är otroligt söt OCH hållbart mysig tack vare OEKO-TEX®-certifikat.

  • Med knappögon av plast
  • Extra mjuk och lång plyschpäls
  • Djup: 20 cm, bredd: 23 cm, höjd: 20 cm
  • Vikt: 155 g
  • Material: 100 % polyester
  • Märke: MiniFeet®

Designa MiniFeet® noshörning Svea

Designa MiniFeet® noshörning Svea med eget tryck

Designa miniFeet® noshörning Svea med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en miniFeet® noshörning Svea med tryck precis som du önskar.

Designa egen MiniFeet® noshörning Svea

Designa din egen miniFeet® noshörning Svea med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade miniFeet® noshörning Svea med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv miniFeet® noshörning Svea med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Mjukdjur

Mjukdjur med egen text och bilder. Designa miniFeet® noshörning Svea enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt miniFeet® noshörning Svea med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress