Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

MiniFeet® hund Helge

Gosehunden Helge av 100 % polyester. Märke: MiniFeet®.

MiniFeet® hund Helge
marinblåvitsvartrödkungsblå

När du är ledsen så lyssnar alltid den mysigt mjuka gosehunden Helge. Och eftersom den myser bättre hållbart har Helge med sig ett godkänt OEKO-TEX®-test till sitt nya hem.

  • Sammetsmjuk plyschpäls
  • Med knappögon av plast
  • Djup: 19 cm, bredd: 18 cm, höjd: 20 cm
  • Vikt: 94 g
  • Material: 100 % polyester
  • Märke: MiniFeet®

Designa MiniFeet® hund Helge

Designa MiniFeet® hund Helge med eget tryck

Designa miniFeet® hund Helge med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en miniFeet® hund Helge med tryck precis som du önskar.

Designa egen MiniFeet® hund Helge

Designa din egen miniFeet® hund Helge med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade miniFeet® hund Helge med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv miniFeet® hund Helge med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Mjukdjur

Mjukdjur med egen text och bilder. Designa miniFeet® hund Helge enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt miniFeet® hund Helge med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress