Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

MiniFeet® får Annika

Gosefåret Annika av 100 % polyester. Märke: MiniFeet®.

MiniFeet® får Annika
marinblåvitsvartrödkungsblå

Fåret att gosa med! Med det lurviga utseendet och den fluffiga pälsen drar fåret Annika inte bara till sig allas blickar, utan även gosiga händer. Annika, som är certifierad enligt OEKO-TEX®-standard, kommer särskilt hållbart till dig.

  • Med knappögon av plast
  • Fluffig plyschpäls
  • Djup: 15 cm, bredd: 21 cm, höjd: 20 cm
  • Vikt: 130 g
  • Material: 100 % polyester, stoppning: PET-pellets
  • Märke: MiniFeet®

Designa MiniFeet® får Annika

Designa MiniFeet® får Annika med eget tryck

Designa miniFeet® får Annika med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en miniFeet® får Annika med tryck precis som du önskar.

Designa egen MiniFeet® får Annika

Designa din egen miniFeet® får Annika med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade miniFeet® får Annika med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv miniFeet® får Annika med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Mjukdjur

Mjukdjur med egen text och bilder. Designa miniFeet® får Annika enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt miniFeet® får Annika med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress