Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

MiniFeet® RecycelHase® krämfärgad

Gosedjuret RecycelHase® av 100 % polyester. Märke: MiniFeet®.

MiniFeet® RecycelHase® krämfärgad
marinblåvitsvartrödkungsblå

Namnet är hare, gosehare! Och den kommer skuttande till dig särskilt hållbart. Det supermjuka gosedjuret består av 100 % återvunna plastflaskor och är därmed inte bara bra för dig, utan även för miljön.

  • Krämfärgat gosedjur i form av en hare med broderade ögon och broderad näsa
  • Supermjuk plyschpäls
  • Djup: 13 cm, bredd: 18,5 cm, höjd: 21 cm
  • Vikt: 100 g
  • Material: 100 % återvunnen polyester
  • Märke: MiniFeet®

Designa MiniFeet® RecycelHase® krämfärgad

Designa MiniFeet® RecycelHase® krämfärgad med eget tryck

Designa miniFeet® RecycelHase® krämfärgad med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en miniFeet® RecycelHase® krämfärgad med tryck precis som du önskar.

Designa egen MiniFeet® RecycelHase® krämfärgad

Designa din egen miniFeet® RecycelHase® krämfärgad med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade miniFeet® RecycelHase® krämfärgad med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv miniFeet® RecycelHase® krämfärgad med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Mjukdjur

Mjukdjur med egen text och bilder. Designa miniFeet® RecycelHase® krämfärgad enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt miniFeet® RecycelHase® krämfärgad med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress