Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

MiniFeet® RecycelBär® brun

Supermjuk brun teddybjörn av 100 % återvunnen polyester med mini-T-shirt av 100 % polyester. Märke: MiniFeet®

MiniFeet® RecycelBär® brun
marinblåvitsvartrödkungsblå

Hör vem som brummar. Denna mjuka nallebjörn är den perfekta, miljömedvetna tröstaren. Den hållbara, problemfria björnen, som är tillverkad av återvunna PET-flaskor, ser fram emot gemensamma äventyr och ett fyndigt namn.

  • Brun teddybjörn med broderade ögon och broderad näsa
  • Supermjuk plyschpäls
  • Djup: 16 cm, bredd: 24 cm, höjd: 20 cm
  • Vikt: 106 g
  • Material nalle: 100 % återvunnen polyester, material T-shirt: 100 % polyester
  • Märke: MiniFeet®

Designa MiniFeet® RecycelBär® brun

Designa MiniFeet® RecycelBär® brun med eget tryck

Designa miniFeet® RecycelBär® brun med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en miniFeet® RecycelBär® brun med tryck precis som du önskar.

Designa egen MiniFeet® RecycelBär® brun

Designa din egen miniFeet® RecycelBär® brun med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade miniFeet® RecycelBär® brun med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv miniFeet® RecycelBär® brun med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Mjukdjur

Mjukdjur med egen text och bilder. Designa miniFeet® RecycelBär® brun enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt miniFeet® RecycelBär® brun med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress