Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Gosetiger

Gosetiger med T-shirt av 100 % polyester. Märke: mbw

Gosetiger
marinblåatollblåvitsvartsolgulguldorangerosaljusgrönrödkungsblå

Som gosedjur, bästa vän eller trogen sängvakt – denna mysiga gosetiger med söt T-shirt vinner snabbt små hjärtan som en stor gosig katt.

  • Med knappögon av plast och broderade tassar
  • Mycket kort mjuk plysch
  • Storlek: 23 x 13 x 21 cm
  • Vikt: 108 g
  • Material: 100 % polyester

Designa Gosetiger

Designa Gosetiger med eget tryck

Designa gosetiger med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en gosetiger med tryck precis som du önskar.

Designa egen Gosetiger

Designa din egen gosetiger med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade gosetiger med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv kläder med eget tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Mjukdjur

Mjukdjur med egen text och bilder. Designa gosetiger enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt gosetiger med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress