Glas med handtag och skruvlock

Glas med handtag och lock. Glasklart. Volym: 400 ml

Glas med handtag och skruvlock
klart

Hemgjord lemonad, iskaffe och till och med heta drycker gör stor entré i vintageglas med handtag. Glaset har ett skruvlock och återanvändbart sugrör för att sörpla i sig drinkar m.m.

  • Material: Glas, klart
  • Volym: 400 ml
  • Inkl. skruvlock och återanvändbart sugrör i olika färger
  • Handdisk rekommenderas
  • Inte lämpligt för vita motiv eller motivelement

Designa Glas med handtag och skruvlock

Designa Glas med handtag och skruvlock med eget tryck

Designa glas med handtag och skruvlock med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en glas med handtag och skruvlock med tryck precis som du önskar.

Designa egen Glas med handtag och skruvlock

Designa din egen glas med handtag och skruvlock med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade glas med handtag och skruvlock med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv glas med handtag och skruvlock med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Muggar och tillbehör

Muggar och tillbehör med egen text och bilder. Designa glas med handtag och skruvlock enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt glas med handtag och skruvlock med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress