Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Fyrkantig kylskåpsmagnet

Fyrkantig kylskåpsmagnet av metall och aluminium.

Fyrkantig kylskåpsmagnet
vit

Denna fyrkantiga kylskåpsmagnet av metall sätter motiv i centrum på kylskåpet, tvättmaskinen m.m. Sätt den helt enkelt på ett magnetiskt föremål så har du alltid något att glädja dig över.

  • Med silverfärgad metallkant
  • Storlek: 58 x 58 mm
  • Material: Metall, aluminium

Designa Fyrkantig kylskåpsmagnet

Designa Fyrkantig kylskåpsmagnet med eget tryck

Designa fyrkantig kylskåpsmagnet med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en fyrkantig kylskåpsmagnet med tryck precis som du önskar.

Designa egen Fyrkantig kylskåpsmagnet

Designa din egen fyrkantig kylskåpsmagnet med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade fyrkantig kylskåpsmagnet med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv kläder med eget tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Övrigt

Övrigt med egen text och bilder. Designa fyrkantig kylskåpsmagnet enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt fyrkantig kylskåpsmagnet med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress