Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Fiskarhatt

Fiskarhatt av 100 % bomull. Märke: Myrtle Beach.

Fiskarhatt
svart

På 90-talet var fiskarhatten, även kallad bucket hat, den oumbärliga britpop-accessoaren för huvudet. Den gör varje outfit och även din fiskeutrustning komplett. Det klassiska hattbrättet skyddar dig mot solen oavsett aktivitet.

  • 4 metallöglor för god luftcirkulation
  • Klassiska dekorativa sömmar på brättet
  • Fodrat satinsvettband
  • Material: 100 % bomull
  • Handtvätt rekommenderas

Designa Fiskarhatt

Designa Fiskarhatt med eget tryck

Designa fiskarhatt med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en fiskarhatt med tryck precis som du önskar.

Designa egen Fiskarhatt

Designa din egen fiskarhatt med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade fiskarhatt med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv fiskarhatt med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Kepsar och mössor

Kepsar och mössor med egen text och bilder. Designa fiskarhatt enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt fiskarhatt med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress