Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Emaljmugg panorama

Mugg av metall med emaljbeläggning, volym: 300 ml

Emaljmugg panorama
vit

Drick kaffe som förr i tiden. Denna mugg med retrolook står för ett mysigt inslag på söndagsfrukostbordet och är tillräckligt robust för att användas under campinghelgen. Små ojämnheter i emaljbeläggningen fulländar muggens vintagelook.

  • Kontrasterande kant i rostfritt stål
  • Diameter ca 8,5 cm, höjd ca 8 cm, vikt ca 129 g
  • Volym: 300 ml
  • Material: Metall med emaljbeläggning
  • Diskas för hand. Tål inte mikrovågsugn

Designa Emaljmugg panorama

Designa Emaljmugg panorama med eget tryck

Designa emaljmugg panorama med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en emaljmugg panorama med tryck precis som du önskar.

Designa egen Emaljmugg panorama

Designa din egen emaljmugg panorama med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade emaljmugg panorama med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv emaljmugg panorama med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Muggar och tillbehör

Muggar och tillbehör med egen text och bilder. Designa emaljmugg panorama enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt emaljmugg panorama med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress