Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Bildekal

Bildekal av vattenfast 100 µm PVC-folie

Bildekal
matt vit

Har du något som du vill berätta för världen? Vad du än tänker på just nu kan din bil förmedla det med dessa robusta bildekaler som håller länge.

  • Vinylklistermärke med konturskärning, som är lätt att ta av
  • Håller länge och är vattenfast
  • Kan tas bort från de flesta ytor inom tre år utan att lämna rester
  • Storlek: 29,21 cm x 7,62 cm
  • Tillverkad och tryckt i EU
  • Material: 100 µm PVC-folie
  • Märke: Spreadshirt

Designa Bildekal

Designa Bildekal med eget tryck

Designa bildekal med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en bildekal med tryck precis som du önskar.

Designa egen Bildekal

Designa din egen bildekal med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade bildekal med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv bildekal med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Klistermärken

Klistermärken med egen text och bilder. Designa bildekal enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt bildekal med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress