Just nu får du FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT Nu: FRI FRAKT! - [LÖS IN] I CHECKOUT

Återvunnen midjeväska från Stanley/Stella

Stilsäker midjeväska av kanvas i ekologisk kvalitet av 80 % återvunnen bomull och 20 % återvunnen polyester (yttermaterial) och 100 % ekologisk bomull (innermaterial). Märke: Stanley/Stella

Återvunnen midjeväska från Stanley/Stella
naturvitsvartgråmelerad

Kanvas kan – midjeväskan från Stanley/Stella av återvunnen bomull och återvunnen polyester ger fria händer på ett mjukt och hållbart sätt, oavsett om du är på festival, i närbutiken eller kiosken runt hörnet, på spontana dagsutflykter eller på utestället.

  • Midjeväska av kanvas med ficka fram inklusive dolt spiralblixtlås av nylon
  • Rem av bomullsripsband med klickspänne och remjusterare av plast
  • Vikt: Yttermaterial: 300 g/m²; innermaterial: 160 g/m²
  • Material: Yttermaterial av 80 % återvunnen bomull, 20 % återvunnen polyester; innermaterial: 100 % ekologisk bomull
  • Märke: Stanley/Stella

Designa Återvunnen midjeväska från Stanley/Stella

Designa Återvunnen midjeväska från Stanley/Stella med eget tryck

Designa återvunnen midjeväska från Stanley/Stella med egen personlig text och tryck. Oavsett om du vill utöka din garderob med några coola och personliga kläder, få en mugg med ditt favoritcitat, eller göra coola och personliga presenter, så har vi ett stort urval av kläder och produkter. Använd din kreativitet och gör en återvunnen midjeväska från Stanley/Stella med tryck precis som du önskar.

Designa egen Återvunnen midjeväska från Stanley/Stella

Designa din egen återvunnen midjeväska från Stanley/Stella med eget tryck. Ladda upp dina egna tryck, designs, bilder, foton och grafik för att skapa din egen personliga produkt. Du kan också använda textredigeraren i designern för att skapa din egen unika anpassade återvunnen midjeväska från Stanley/Stella med massor av olika typsnitt, färger och anpassningsmöjligheter tillgänglig, eller sök och hitta coola tryck för alla tillfällen bland över en halv miljon färdiga tryck i vår designdatabas. Designa själv återvunnen midjeväska från Stanley/Stella med tryck och köp snabbt och enkelt direkt online.

Tryck Väskor och ryggsäckar

Väskor och ryggsäckar med egen text och bilder. Designa återvunnen midjeväska från Stanley/Stella enkelt med vår onlinedesigner. Ladda upp logotyp och grafik och skapa effektiv och synlig profilering av ditt företag. Profilkläder och reklamartiklar är enkel och prisvärd marknadsföring som alla företag kan dra nytta av. Oavsett om du behöver 1 eller 100 så levererar vi snabbt återvunnen midjeväska från Stanley/Stella med tryck med högkvalitativt tryck samt många andra produkter för din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress